CLS Trainingen

Certified Agile Business Analyst | CABA

Algemene informatie over de cursus

Ontwikkelaars en testers hebben duidelijke en herkenbare rollen in de agile ontwikkel omgeving. De rol van de Agile Business Analyst wordt niet duidelijk omschreven.

Dit kan zijn omdat business analyse in het algemeen verkeerd wordt begrepen, maar het wordt waarschijnlijk verergerd door het ontbreken van een algemeen aanvaarde definitie of raamwerk voor de Agile Business Analysts - tot nu toe.

De iSQI® Certified Agile Business Analysis training geeft methoden en hulpmiddelen voor de Business Analyst die werkt in een Agile-context. U krijgt een overzicht van verschillende technieken die goed aansluiten bij de agile aanpak en filosofie. U krijgt specifieke tips gebaseerd op echte voorbeelden, om u te helpen samenwerking en continue verbetering binnen projecten te stimuleren.

De training duurt twee dagen. De nadruk ligt daarbij op het opbouwen van uw vakkennis en vaardigheden en op de praktische toepassing daarvan. Het multiplechoice-examen wordt ca. een week na afloop afgenomen als de trainingsdagen niet aaneengesloten zijn, anders aan het einde van de tweede dag. Bij een virtual classroom-training wordt het examen op een separaat moment gepland.

Na deze training:

  • kent u rol van de Business Analyst in een agile software ontwikkelproject;
  • kunt u werken in agile ontwikkel teams;
  • kunt u de rol van een Business Analyst uitleggen aan de business en het agile team;
  • begrijpt u de bijdrage van de Business Analyst aan proces analyse binnen een agile werkwijze;
  • kunt u specifieke Business Analysis technieken selecteren die bijdragen aan het leveren van artefacten die waarde toevoegen aan agile projecten;
  • ziet u het belang van, en draagt u bij aan, continue verbetering.

Koffie, thee, lunch en trainingsmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen. De examenkosten à 240 euro zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Doelgroep

De training is voor u geschikt als u werkt als Business Analyst of werkt met Business Analysts en beter wilt begrijpen wat werken in een agile context betekent. En voor iedereen die betrokken is bij het definiëren en managen van requirements in de ontwikkelcyclus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Wanneer u slaagt voor het examen behaalt u een officieel certificaat. De examenkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Plaatsen / leslocaties

utrecht,eindhoven,baarn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.