CLS Trainingen

Agile Scrum Foundation (inclusief examen)

Algemene informatie over de cursus

EXIN Agile Scrum Foundation is een certificering die de kennis over Agile methodes, gecombineerd met de kennis over de Scrum praktijk, erkent. Agile Scrum richt zich op het behalen van het doel door succesvol samen te werken. Agile methodes zijn populair bij software ontwikkeling en worden steeds vaker gebruikt in andere werkvelden. De Scrum manier van werken houdt in het samenstellen van een multidisciplinair team dat zichzelf organiseert en dat aan het eind van een sprint een werkend product oplevert.

De training Agile Scrum Foundation (inclusief examen) geeft u in twee dagen op Foundation-niveau inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met de kennis over de scrum praktijk. Aansluitend aan de training Agile Scrum Foundation heeft u de mogelijkheid van het afleggen van het door EXIN gecertificeerde examen Agile Scrum Foundation.

Deze training bereidt u geheel voor op het Exin examen ASF en wordt als onderdeel van de training afgenomen. De prijs van het examen is inclusief.

De cursus is inclusief lunch, cursusmateriaal en de examenkosten.
Doelgroep

De Agile denkwijze is vooral bekend op het gebied van software ontwikkeling, maar de principes worden steeds meer toegepast bij projecten in andere werkvelden. Scrum is de meest toegepaste Agile methode en de module is geschikt voor alle professionals die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT en Project Management. De certificering is specifiek geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de volgende gebieden: Project Management; Software ontwikkeling; IT Service Management en Business Management.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De cursusduur bedraagt twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

De training wordt afgesloten met een EXIN gecertificeerd examen.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,nieuwegein,zoetermeer,den haag

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.