CLS Trainingen

WordPress Website bouwen

Algemene informatie over de cursus

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Potentiële klanten maken via uw website vaak voor het eerst kennis met uw bedrijf en (potentiële) klanten kunnen op de website relevante informatie vinden. Tijdens de cursus WordPress Website bouwen leert u om uw idee van een website om te zetten in een werkende WordPress-website.

WordPress is een CMS (content management systeem). Dit betekent dat u met behulp van WordPress zelf uw website kun bouwen en beheren. WordPress is een van de meest gebruikte systemen en veel mogelijkheden van WordPress zijn vrij te gebruiken. Hierdoor zijn de mogelijkheden van WordPress enorm groot en eenvoudig uit te breiden. Of u nu een bedrijfswebsite, een blogwebsite of webshop wilt, alles is mogelijk. Daarnaast is WordPress gebruiksvriendelijk en kunt u zonder technische kennis aan de slag.

Tijdens de training bouwt u stap voor stap uw eigen website met uw eigen (huis)stijl en lay-out. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij het verbeteren en beveiligen van de website. Tot slot krijgt u basistechnieken uitgelegd, waarmee u de vindbaarheid van uw website kunt verhogen. Na afloop gaat u sowieso met veel tips & tricks naar huis!

Na het volgen van de cursus bent u in staat om een WordPress-website op het internet te publiceren.

Heeft u geen interesse in het zelf bouwen van een WordPress-website, maar wilt u wel leren een WordPress-website goed te onderhouden? Bekijk dan onze eendaagse training WordPress – Website onderhouden.

Alle cursusmaterialen en de lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een eigen website wil bouwen en/of beheren, zonder gebruik te hoeven maken van 'code' of andere diepgaande technische kennis.

Voorkennis

Er is geen specifieke (technische) kennis vereist. Wel zijn basis computervaardigheden een must.

Duur

De duur van deze cursus WordPress is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn,roosendaal

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.