College of MultiMedia

Front-End Developer

Algemene informatie over de cursus

De opleiding Front-End Developer is een zeer uitgebreide, praktijkgerichte en actuele opleiding op het gebied van webdesign en front-end development.
Ruim 260 uur aan lessen in Amsterdam

Door de uitgebreide opzet met ruim 260 uur aan klassikale bijeenkomsten komen de meest essentiële onderwerpen op een praktijkgerichte manier aan bod en werk je aan complexe web gebaseerde projecten. De opleiding wordt verzorgd door ervaren specialisten, die er alles aan doen om ervoor zorgen dat jij in 8 maanden (fulltime) of 12 maanden (parttime) de opleiding succesvol kan afronden.
Klassikaal, live online of blended. Jij mag kiezen!

Voor vrijwel al onze trainingen en opleidingen kun je kiezen hoe je deze wil volgen; klassikaal in Amsterdam, live online of een combinatie daarvan (blended).
Volg een gratis proefles!

Wij geloven we in de kracht van klassikale opleidingen. Je kan online natuurlijk veel informatie vinden, maar er gaat niets boven een groep enthousiaste studenten in een ruimte. Daarom doen we er alles aan om het leren op onze locatie in Amsterdam zo prettig mogelijk te maken.

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij CMM een opleiding te volgen? Meld je dan direct aan voor een 'gratis proefles'!


Naast de gratis proefles ben je ook van harte welkom voor een persoonlijke afspraak inclusief rondleiding op onze locatie. Bel [klik hier voor het telefoonnummer] om direct een datum te prikken!

Bij deze opleiding ontvang je een zeer uitgebreide reader.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De opleiding is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uitdaging in nieuwe media en zijn/haar kennis is MultiMedia graag wil uitbreiden om toe te passen op professioneel of hobbymatig gebied. Je dient goed om te kunnen gaan met computers en de algemene software eigenschappen te beheersen. De software en een gedeelte van het lesmateriaal is in het Engels waardoor de kennis van deze taal ook aanwezig dient te zijn.

Nadat je je hebt ingeschreven en voorafgaand aan de definitieve toelating vindt er een persoonlijk intake gesprek met één van onze docenten plaats.

Criteria voor toelating zijn:

  • Motivatie
  • Computer vaardigheden
  • Affiniteit met multimedia
  • Een goed begrip van de Engelse taal

Duur van de cursus

12 maanden

Kosten van de cursus

Boekengeld is niet inbegrepen in het totaalbedrag en is onderhevig aan wijzigingen vanuit de uitgever.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.