CLS Trainingen

MS Project Basis

Algemene informatie over de cursus

Plannen en projectmatig werken zijn niet meer weg te denken uit de huidige praktijk. Om te voorkomen dat deadlines niet worden gehaald en het budget overschreden wordt, kunt u MS Project gebruiken om grip te houden op uw projectplanning. Hiertoe is MS Project een uitstekende tool.

De korte cursus MS Project Basis is speciaal ontwikkeld voor personen die snel aan de slag willen met MS Project. In de cursus wordt ingegaan op de verschillende aspecten van dit veel gebruikte planningsprogramma.

U leert hoe u een project moet opzetten, hoe u resources (mensen, materialen, kosten) aan de verschillende taken kunt toewijzen en hoe u de voortgang van het project kunt bewaken. Zo leert u een filter op het project te plaatsen, rapportages over het project te maken, mijlpalen en deadlines in te stellen, en verschillende weergaven en tabellen te bekijken en aan te passen.

Tevens leert u hoe u meerdere projecten aan elkaar kunt koppelen.

Heeft u overdag geen tijd om een cursus te volgen, maar 's avonds wel? U kunt de training MS Project Basis óók in de avonduren volgen! In twee avonden bent u helemaal up-to-date.

Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met MS Project gaat werken.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen. Wel verwachten wij van de deelnemers dat zij computervaardig zijn.

Duur

De duur van deze intensieve cursus is een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,groningen,rotterdam,maastricht,apeldoorn,roosendaal,hoorn,den hoorn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.