CLS Trainingen

Webdesign

Algemene informatie over de cursus

Een website is een mix van vormgeving, inhoud, techniek en marketing (o.a. SEO). Tijdens de cursus Webdesign ligt de nadruk op het daadwerkelijk bouwen van de website. De eisen waaraan een website moet voldoen (bijvoorbeeld het goed zichtbaar zijn op alle beschikbare apparaten, ofwel responsiveness) komen ruimschoots aan bod. Om een professionele website op maat te ontwikkelen, is kennis van HTML en CSS een vereiste, daarom wordt hier tijdens de cursus veel aandacht aan besteed. Daarnaast wordt tijdens de cursus gebruik gemaakt van Dreamweaver en WordPress om het een en ander te vergemakkelijken en te versnellen.

Aan het einde van de cursus Webdesign bent u in staat om met behulp van WordPress of HTML en CSS een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website op te zetten. Tijdens de cursus ontwikkelt u uw eigen website met de door u gewenste huisstijl. Hierbij verkent u tegelijkertijd de diverse grafische en technische ‘gereedschappen’ die er beschikbaar zijn.

Alle cursusmaterialen en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

De cursus Webdesign is bestemd voor iedereen die zelfstandig een website op maat wil leren bouwen en inzicht wil krijgen in het ontwikkelproces van een website.

Voorkennis

Er is geen specifieke kennis vereist. Wél zijn computervaardigheden een must.

Duur

De duur van deze cursus Webdesign is vier dagen. 

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat. 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.