Productievakkracht Versindustrie

Waar werk je?

Als productievakkracht versindustrie werk bij bedrijven in de voedingsindustrie. Je werkt in een productiehal en je staat op een afdeling met één of meerdere tafels.

Wat doe je?

Allerlei producten die je in de schappen van de supermarkt, slager of groentezaak vindt, worden (voor)bereid in grote industriële bedrijven. Denk aan pizza's, diepvriesmaaltijden, salades en sauzen, vleeswaren, snacks, vis, wild en dergelijke. Ook worden producten voorbereid die in de horeca of instellingskeukens worden gebruikt. Veel producten worden met behulp van geautomatiseerde installaties gemaakt, maar het aanvoeren van grondstoffen, het schoonmaken en steriliseren van machines en de opslag en het vervoer van producten vragen de nodige aandacht.

Wat moet je kunnen?

Het is belangrijk om hygiënisch te werken. Als je hier onzorgvuldig mee omgaat, kan dit gevaar leveren voor andersmans gezondheid.. Je moet tevens besluitvaardig zijn. Je moet jezelf flexibel opstellen en je moet goed kunnen communiceren met je collega's.

Spreken de werkzaamheden van Productievakkracht Versindustrie je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!