NHA Thuisstudies

cursus Zakelijk Duits

Algemene informatie over de cursus

Communiceer soepel met je Duitse relaties met de cursus Zakelijk Duits

Heb je in je werk regelmatig te maken met Duitssprekende relaties maar heb jij nog onvoldoende kennis van de Duitse taal? Dan is de cursus Zakelijk Duits een mooie aanvulling op jouw CV. Met deze cursus leer je veelvoorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en toepassingen hiervan. Zo kun je die kennis meteen toepassen in de praktijk.

Om het vertrouwen van een klant te winnen en om misverstanden te voorkomen, is het belangrijk dat je helder communiceert. Met een cursus Zakelijk Duits leer je spreken, schrijven, luisteren en lezen. Je gaat aan de slag met zakelijke begrippen en uitdrukkingen in veelvoorkomende situaties zodat jij efficiënt leert communiceren met handelspartners.



Onderhoud je Duitse contacten

Heb jij Duitse collega’s? Of onderhoud jij de contacten met Duitssprekende zakenpartners? Dan is het belangrijk dat jij kennis hebt van de Duitse taal.

Wil jij op een leuke en uitdagende manier snel Zakelijk Duits leren, zonder te veel focus te leggen op moeilijke grammatica? Dan is deze cursus perfect voor jou! Met de cursus Zakelijk Duits ga jij aan de hand van oefeningen, praktijkvoorbeelden, spelletjes, en puzzels aan de slag! Door niet alleen de theorie te leren maar ook te oefenen met spreken, blijft de kennis nog beter hangen en leer je sneller. De woordenlijsten in elke les bieden een ideaal naslagwerk.

Ontdek de Duits taal en cultuur met een cursus Zakelijk Duits

Je begint de cursus Zakelijk Duits door te leren hoe je je jezelf voorstelt. Je gaat aan de slag met telefoneren en leert hoe je afspraken maakt. Ook zaken als vervoersmiddelen en transport komen aan bod. Verder ga je aan de slag met onderwerpen als geldzaken, verzekeringen en advocaten. Daarnaast leer je de belangrijkste communicatie rondom presentaties en diagrammen en statistieken.

Deze Zakelijke Duits cursus biedt bovendien informatie over onderwerpen als familie, vrije tijd en het weer. Zo kun jij ook gesprekken voeren met jouw collega’s en zakenpartners. Ook krijg jij elke les culturele informatie over Duitsland. Het begrijpen en respecteren van de cultuur van jouw zakenpartners kan helpen bij het sluiten van een deal.



Inclusief geluidsbestanden

Met de cursus Zakelijk Duits profiteer jij van het gebruik van geluidsfragmenten. Deze fragmenten bevatten verschillende dialogen en teksten zodat jij nog makkelijker de juiste uitspraak leert.




Zo werkt studeren bij NHA

Inhoud van de cursus

Studieprogramma

De cursus Zakelijk Duits bevat onder andere de volgende onderwerpen:

  • Jezelf voorstellen
  • Telefoneren
  • Afspraken en tijdsaanduidingen
  • Telwoorden
  • Vervoersmiddelen
  • Geldzaken
  • Klantenservice en klachten
  • Vakantie en vrije tijd
  • Vrachtvervoer & im- en export
  • Verzekeringen en advocaten
  • Lezingen en presentaties
  • Diagrammen en statistieken

Internationaal erkend Goethe diploma
De cursus Zakelijk Duits is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau B2. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Goethe Examen B2 om zo het internationaal erkende diploma (Zertifikat of Attest) te behalen van het befaamde Goethe-Institut.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

De studieduur van de cursus Zakelijk Duits is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf669,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Met persoonlijke begeleiding,Start binnen enkele minuten

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.