CLS Trainingen

GstarCAD Snel aan de slag

Algemene informatie over de cursus

De cursus GstarCAD Snel aan de slag is ontwikkeld voor de technische CAD-tekenaar, die niet eerder met GstarCAD heeft gewerkt en GstarCAD doelgericht wil leren gebruiken. Tijdens deze basiscursus leert de cursist de workflow van GstarCAD kennen.

Er wordt gestart met het uitleggen van de basisprincipes van het computertekenen en met het aanleren van enkele basistechnieken. Met deze vaardigheden kan er een eenvoudige tekening worden gemaakt, deze tekening kan worden bewerkt en uiteindelijk ook worden geplot. Alleen de meest essentiële commando’s en functies worden behandeld.

De cursus is een hands-on training: vanaf het eerste moment wordt er getekend en al het geleerde wordt aan de praktijk getoetst. Gedurende de gehele cursus wordt de theorie afgewisseld met praktische oefeningen.

Deze cursus is ook uitermate geschikt voor mensen die niet zelf gaan ontwerpen, maar tekeningen krijgen aangeleverd, hierin aanpassingen moeten kunnen maken en de tekeningen moeten kunnen plotten. Het is ook mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op locatie te organiseren. Onze professionele docenten komen dan naar u toe.

Alle cursusmaterialen en de lunch zijn bij de training inbegrepen.
Doelgroep

De cursus is bestemd voor iedereen die met GstarCAD wil gaan werken.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist voor het volgen van deze training. Wel verwachten wij van de cursisten dat zij computervaardig zijn.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte voor deze training bedraagt acht cursisten.

Certificaat

De cursus GstarCAD - Snel aan de slag wordt met een certificaat afgesloten.

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.