CLS Trainingen

Overstappen naar Office

Algemene informatie over de cursus

Tijdens deze korte migratietraining Overstappen naar Office van een dag leert u op een goede manier omgaan met het door u gebruikte Office-pakket. U leert in kleine groepen om de door u gebruikte opdrachten ook in het nieuwe Office-pakket te vinden. Tevens komen de nieuwste functionaliteiten aan de orde.

Standaard worden tijdens deze training alleen de programma’s Word, Excel en Outlook behandeld, maar indien gewenst kan ook PowerPoint worden behandeld. Door de training bewust voor kleine groepen te verzorgen is er volop ruimte voor het stellen van individuele vragen.

Deze cursus wordt op aanvraag georganiseerd. De versie waarin de training wordt gegeven kan dus variëren. Het cursusmateriaal is bij de training inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die overstapt op een andere versie van MS Office.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig. Wij verwachten wel van de cursisten dat zij bekend zijn met een vorige versie van Microsoft Office.

Duur

De duur van deze migratietraining is een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certifcaat.

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.