CLS Trainingen

VeriSM Foundation (inclusief examen)

Algemene informatie over de cursus

De cursus VeriSM? Foundation leert de basisvaardigheden en kennis om individuen in staat stellen en deel te nemen aan een service-organisatie, dit om waarde te leveren aan de consument.

VeriSM? beschrijft een servicemanagement benadering vanuit het organisatieniveau, kijkend naar het end-to-end beeld in plaats van te focussen op een enkele afdeling. Gebaseerd op het VeriSM?-model, laat het organisaties zien hoe zij een reeks van management praktijken op een flexibele manier kunnen toepassen om het juiste product of dienst op het juiste moment aan hun klanten te leveren. VeriSM? maakt een aanpak op maat mogelijk, afhankelijk van het type bedrijf, de grootte van uw organisatie, uw zakelijke professionals, uw organisatiecultuur, en zelfs de aard van het individuele project of de dienst waar u aan werkt.

V alue-driven
E volving
R esponsive
I ntegrated
S ervice
M anagement

De cursusprijs is inclusief cursusmateriaal, lunches, koffie en thee. Het VeriSM? Foundation examen is inbegrepen in de cursusprijs.
Doelgroep

De cursus is geschikt voor iedereen die inzicht wil krijgen in de werkwijze van een IT-beheerorganisatie volgens de aanpak van de Integrated Service Management-methode.

Voorkennis

Een goede kennis van de Engelse taal is vereist.

Duur

De cursus duurt twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de cursus kunt u deelnemen aan het examen. De examenkosten zijn bij de cursus inbegrepen.

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.