CLS Trainingen

C# voor testers

Algemene informatie over de cursus

Deze intensieve cursus C# voor testers is bedoeld voor iedereen die een C# tester is of wilt worden. De klassikale training is een absolute must wanneer u professioneel en binnen een Agile-omgeving software wilt testen. Tijdens deze cursus leert u de C#-code te begrijpen en kleine checks in C# te schrijven met behulp van het Unit Project in Visual Studio. Daarnaast leert u een webapplicatie te testen met behulp van Selenium.

Ook behandelen wij de principes van objectoriëntatie en hoe u deze gebruikt in C#.  Wanneer u beter wilt worden in het oplossen van testvraagstukken, is deze cursus zeer geschikt voor u.

De cursus C# voor Testers is een hands-on training en bestaat uit theorie, afgewisseld met praktische oefeningen. U kunt het geleerde meteen toepassen. Dat maakt de cursus niet alleen effectiever, maar ook nog eens leuker!

Het doel van de cursus is het vergroten van uw vaardigheden in het schrijven van ’testautomatiseringscode’ in C#. De cursus gaat daarom in op de basisprincipes van C# en u leert de code te lezen en te begrijpen.

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor (aankomende) testers die hun kennis van het testen van C# software willen ontwikkelen.

Voorkennis

Om tot een optimaal rendement te komen strekt het tot aanbeveling wanneer u ervaring heeft als software-tester en enige ervaring of vooropleiding heeft in de basisprincipes van programmeren.

Duur

De duur van deze training is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.