HBO-leergang Management en Leidinggeven

HBO-opleiding
XOIHDP079
20 maanden
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-leergang Management en Leidinggeven Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Management

Managers zijn overal nodig. Deze opleiding biedt dan ook zeer goede carrièreperspectieven. De leergang is de ideale keuze voor iedereen die een managementfunctie ambieert, maar (nog) geen volledige bacheloropleiding wil volgen. De leergang omvat de belangrijkste modules uit de bacheloropleiding HBO Management.

Met deze leergang doe je de belangrijkste kennis en vaardigheden op die een manager nodig heeft. Van leidinggeven tot strategie en besluitvorming. Naast het Hogeschool-diploma worden met deze leergang meteen drie erkende branchediploma’s van het NEMAS behaald. Een waardevolle toevoeging op je cv.

De HBO-leergang Management en Leidinggeven is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Management. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is de HBO-leergang Management en Leidinggeven bestemd
Deze opleiding is een aanrader voor iedere professional die een managementfunctie ambieert. De opleiding is bovendien een goede keuze voor managers die hun kennis willen verbreden of verdiepen. Tot slot is deze leergang een aanrader voor wie overweegt de bacheloropleiding Management te gaan volgen, maar nog twijfelt of dit haalbaar is. Het diploma van deze leergang geeft bij doorstroming naar de bacheloropleiding recht op vrijstellingen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

Inhoud van de HBO-leergang Management en Leidinggeven
Deze brede leergang omvat alle kernmodules uit de hoofdfase van de bacheloropleiding en biedt daarmee de belangrijkste kennis en vaardigheden die de hedendaagse manager nodig heeft.

De opleiding bestaat uit acht modules. Klik op een module voor meer informatie over de inhoud:

Middle management
Hoger management
Leiddinggeven
Arbeids- en organisatiepsychologie
Personeelsmanagement
Projectmanagement IPMA-D
Verander- en innovatiemanagement
Kwaliteitsmanagement

Vooropleiding

Om in te kunnen schrijven voor dit HBO-deelprogramma is geen specifieke vooropleiding vereist.

Opleidingsduur

20 maanden

Kosten

20 x € 201,50

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen