HBO Onderzoek naar innovatie

HBO-opleiding
XOIHDP095
1 maand
HBO

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HBO-deelprogramma Onderzoek naar innovatie Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Management, Economie en Recht

Elders opgedane ervaringen kunnen een bron zijn voor veranderingen binnen een organisatie. Marktonderzoek levert belangrijke kennis die een grote rol kan spelen in de toekomst van een bedrijf of organisatie. Het HBO-deelprogramma Onderzoek naar innovatie gaat in op het uitvoeren van kwalitatief onderzoek naar ervaringen bij het ontwikkelen van innovaties en veranderingen. Zo hoeven organisaties niet opnieuw het spreekwoordelijke wiel uit te vinden.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Management, Economie en Recht. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Onderzoek naar innovatie bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die onderzoek doet of gaat doen naar innovaties en hiervoor marktonderzoek inzet. Dit kan zowel binnen het bedrijfsleven als binnen de overheid zijn.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Opleidingsinhoud

Het deelprogramma Onderzoek naar innovatie koppelt innovatie(management) aan marktonderzoek. De basisbegrippen en definities van innovatie worden uitgebreid behandeld en er wordt aandacht besteed aan de diverse methodes voor marktonderzoek. Aan het eind van de opleiding wordt de theorie direct in de praktijk gebracht met het uitvoeren van een marktonderzoek. Naast het onderzoek zelf, komt hierin ook de onderbouwing voor de methode en manier van aanpak en de koppeling naar innovatie aan bod.

Vooropleiding

Om deze opleiding te kunnen volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is een vooropleiding op HAVO/MBO-niveau gewenst.

Opleidingsduur

1 maand

Kosten

Bekijk hier het actuele lesgeld

Gratis informatie aanvragen

Op dit moment zijn er geen instellingen bij ons bekend, die deze opleiding (nog) aanbieden.

Om jou toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een overzicht met soortgelijke opleidingen, die mogelijk interessant voor je zijn.

Bekijk de soortgelijke opleidingen