ROC Menso Alting

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC Menso Alting' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Studiekeuze-event

Datum: donderdag 11 maart 2021
Locatie: Groningen
Omschrijving:

Onze studiekeuze-events organiseren we in verband met corona online. We hopen dat je later in dit schooljaar nog bij ons op school langs kan komen. We willen je alvast graag helpen en dat gaan we online zo goed mogelijk doen. Een vakdocent van de opleiding van je interesse vertelt je alles over het beroep en de opleiding. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ook je ouders/verzorgers kunnen meekijken en luisteren. Het event wordt gehouden van 17.00 - 20.00 uur.


Online Open Huis

Datum: donderdag 18 maart 2021
Locatie: Zwolle
Omschrijving:

Normaal houden wij het Open Huis bij ons op school. Door corona kan dat nu helaas niet. Toch willen we je graag helpen bij je studiekeuze. En daarom komt er deze keer een online editie, van 16.30 - 20.30 uur.


Informatiemarkt

Datum: donderdag 24 juni 2021
Locatie: Zwolle
Omschrijving:

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende mbo-opleiding? Dan kun je deze avond ontdekken welke opleiding bij jou past. Tijdens de Informatiemarkt is het mogelijk om je direct aan te melden voor komend schooljaar. Jij bent samen met jouw ouders en vrienden welkom