Windesheim Flevoland

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Windesheim Flevoland' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


12-12 | Kom proefstuderen bij Windesheim Flevoland

Datum: woensdag 12 december 2018
Bezoekadres: Hospitaaldreef 5
Locatie: 1315 RC Almere
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: Ervaar en ontdek hoe het is om te studeren. Kom een dag bij ons proefstuderen op woensdag 12 december 2018 van 13.00 - 17.00 uur. Ontmoet studenten die hun ervaringen met je delen.

Wil je de sfeer proeven op onze hogeschool en ervaren hoe het is om in hartje Almere te studeren? Zoek een opleiding uit die je interessant lijkt en kom proefstuderen!

Proefstuderen is bij Windesheim Flevoland tegelijkertijd ook een meeloopdag, want je loopt meteen mee met het programma dat studenten volgen. Meer info vind je op onze website: www.windesheimflevoland.nl/proefstuderen

26-01 | Open dag Windesheim Flevoland

Datum: zaterdag 26 januari 2019
Bezoekadres: Hospitaaldreef 5
Locatie: 1315RC Almere
Omschrijving: Wil jij weten welke studie het beste bij je past? Bezoek dan op zaterdag 26 januari 2019 de open dag van Windesheim Flevoland.

Wanneer: zaterdag 26 januari van 10.00 uur tot 14.30 uur.
Waar: Hospitaaldreef 5 in Almere.

Wanneer je naar de open dag komt, is het belangrijk dat je je eerst aanmeldt. Je ontvangt dan per e-mail jouw toegangsbewijs. Deze print je uit en neem je mee. Zo hoef je bij binnenkomst niet in de rij te staan. Een aantal dagen voor de open dag ontvang je een mailtje met het programma.

Maak kennis met onze hogeschool, onze 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon bijvoorbeeld een voorlichtingsronde bij, volg de workshops Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.