Windesheim Flevoland

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Windesheim Flevoland' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Voorlichting voor late studiekiezers

Datum: dinsdag 4 juni 2019
Bezoekadres: Hospitaaldreef 5
Locatie: 1315RC Almere
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: De zomervakantie nadert met rasse schreden en de open dagen zijn al geweest. Wil jij na de zomer met een studie beginnen, maar ben je er nog niet uit welke opleiding het wordt? Kom dan naar de allerlaatste voorlichting voor late studiekiezers.

Speciaal voor 5 havo-, 6 vwo- en mbo-leerlingen die nog geen definitieve studiekeuze hebben gemaakt, maar na de zomer wel met een opleiding willen beginnen organiseert hogeschool Windesheim Flevoland op dinsdag 4 juni een voorlichtingsdag voor late studiekiezers. Deze dag is ook bedoeld voor leerlingen die zich hebben aangemeld voor een numerus fixus-opleiding en die op zoek zijn naar een alternatief in geval van uitloting.

Dus ben je er nog niet uit of twijfel je nog, op deze avond kun je je laatste vragen stellen over onze voltijd- en deeltijdopleidingen, om zo tot een goede studiekeuze te komen.

Wanneer: dinsdag 4 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur.
Waar: Hospitaaldreef 5 in Almere.

09-11 | Open dag Windesheim Flevoland

Datum: zaterdag 9 november 2019
Bezoekadres: Hospitaaldreef 5
Locatie: 1315RC Almere
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: Wil jij weten welke studie het beste bij je past? Bezoek dan op zaterdag 6 april 2019 de open dag van Windesheim Flevoland.

Wanneer: zaterdag 9 november van 10.00 uur tot 14.30 uur.
Waar: Hospitaaldreef 5 in Almere.

Wanneer je naar de open dag komt, is het belangrijk dat je je eerst aanmeldt. Je ontvangt dan per e-mail jouw toegangsbewijs. Deze print je uit en neem je mee. Zo hoef je bij binnenkomst niet in de rij te staan. Een aantal dagen voor de open dag ontvang je een e-mail met het programma.

Maak kennis met onze hogeschool, onze 2- en 4-jarige hbo-opleidingen en onze studenten. Woon bijvoorbeeld een voorlichtingsronde bij, volg de workshops Studie kiezen en doe een studiekeuzetest.