ROC Tilburg (Cursussen)

Telefoniste-receptioniste LSSO®

Algemene informatie over de cursus

Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Je staat klanten en bezoekers mondeling en telefonisch te woord en verricht voorkomende administratieve werkzaamheden. De opleiding is geschikt voor aankomende telefonistes/receptionistes of voor degenen die deze werkzaamheden uitvoeren zonder daarvoor een opleiding te hebben genoten.

Inhoud van de cursus

De opleiding bestaat uit de volgende vier modules:

1.telefoneren
2.toetsenbordvaardigheid
3.praktijkvaardigheden
4.tekstverwerken (Word)
Elke module wordt afgesloten met een examen dat bij voldoende resultaat recht geeft op een gewaardeerd en door het LSSO® erkend certificaat. De examens worden op school afgenomen. De certificaten van de vier modules geven recht op het LSSO® diploma telefoniste-receptioniste.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Een voldoende tot goede beheersing van de Nederlandse taal is echter wel noodzakelijk.

Duur van de cursus

18 lesweken

Kosten van de cursus

Bij inschrijving per module €265,-.

Bij inschrijving voor het diploma (je volgt dan alle modules voor telefoniste-receptioniste) betaal je €1010,-. Betaling in termijnen is mogelijk. Je kunt dit op het inschrijfformulier aangeven. Deze prijzen zijn inclusief lesmateriaal en examengeld. Deelname aan herexamens is niet gratis; per module betaal je €40,- voor een herexamen.

Bijzonderheden

Vervolgopleidingen
De opleiding is uitermate geschikt als vooropleiding voor andere LSSO® opleidingen. Als je voor gelijke modules van een vervolgopleiding LSSO® een voldoende haalt, dan neem je dat cijfer mee naar je vervolgcursus.

Het pakket opleidingen van LSSO® bestaat uit de volgende vervolgopleidingen:

Secretaresse (met 2 gelijke modules);
Administratief medewerker (met 4 gelijke modules);
Financieel administratief medewerker; als een aanvulling op administratief medewerker;
Commercieel administratief medewerker; als aanvulling op administratief medewerker (de modules Commerciële Administratie en Klantcontacten worden bij te weinig deelnemers i.s.m. ROC Eindhoven in Eindhoven gegeven).

Plaatsen / leslocaties

Tilburg

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.