ROC Midden Nederland

Training haccp (hazard analysis and critical control points)

Algemene informatie over de cursus

Voor wie is deze opleiding bedoeld
De training HACCP is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de horeca en zich bezighoudt met het bereiden of behandelen van eet- en/of drinkwaren.

Lestijden
De training HACCPkan op elk willekeurig moment worden aangevraagd.

Locatie
De training wordt op de bedrijfslocatie gegeven. Tegen een meerprijs kan de training ook uitgevoerd worden op een locatie van ROC Midden Nederland.

Inhoud van de cursus

Voor iedereen die werkzaam is in een horecabedrijf is veiligheid omtrent het eten en drinken van de gasten belangrijk. Hoe je hiervoor zorgt, staat beschreven in de HygiŽnecode (HACCP) voor de horeca. Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels van deze code, voldoet aan de Europese wetgeving. De Keuringsdienst van Waren controleert of een bedrijf volgens de nieuwe hygiŽnecode werkt. De training HACCP biedt deelnemers de mogelijkheid om op eigen gelegenheid digitaal de nodige kennis op te doen over HACCP De training is ontwikkeld door de auteur van de hygiŽnecode en is uiteraard afgestemd op de eisen van de nieuwe hygiŽnecode. De opleiding wordt digitaal aangeboden. Na afloop van de cursus weten deelnemers hoe de hygiŽnecode is opgebouwd en hoe ermee gewerkt moet worden.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze training gelden geen toelatingseisen.

Duur van de cursus

De training duurt circa 1 tot 1,5 uur

Kosten van de cursus

Opleidingskosten
De kosten voor de training zijn Ä 95,- per deelnemer.

Bijzonderheden

Certificaten / Diploma
Als de training HACCP in zijn geheel doorlopen is, wordt deze met een toets afgesloten. Bij een succesvolle afsluiting van de training ontvangen deelnemers hiervan een persoonlijk bewijs van ROC Midden Nederland.

Plaatsen / leslocaties

N.v.t

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.