ROC Midden Nederland

NU Nederlands 3f (blended)

Algemene informatie over de cursus

Voor wie is deze opleiding bedoeld
Pedagogisch medewerkers en medewerkers VVE die hun taalvaardigheid willen verbeteren. Het niveau van de training is mbo 4.

Lestijden
Bij voorkeur wekelijks. De lestijden worden in overleg bepaald.

Locatie
De toetsen worden afgenomen op de locaties van ROC Midden Nederland in Zeist, Nieuwegein, Amersfoort of Utrecht. De opleiding kan in overleg op uw eigen locatie worden gegeven. Meer informatie over losse inschrijvingen vindt u op bedrijfsopleidingen.rocmn.nl.

Certificaten / Diploma
Op basis van onze gevalideerde en erkende toetsen ontvangen deelnemers een officieel getuigschrift voor de behaalde onderdelen.

Inhoud van de cursus

Bij de zogenaamde blended training werken we naast een leerwerkboek met een online omgeving waarin de medewerker zelf aan de slag kan met kijk- en luisterfragmenten, tips, opdrachten en extra uitleg. We laten medewerkers werken aan die leerstof waarin ze tijdens de 0-meting zwak bleken te zijn. Bij alle trajecten die wij aanbieden is maatwerk mogelijk en worden programma, lesmomenten en locatie in overleg bepaald.

We starten met een 0-meting. Aan de hand van de resultaten stellen we een advies op dat kan vari๋ren van direct examen doen tot een traject van een half jaar. We bieden de volgende mogelijkheden die allemaal op niveau 2F of 3F gevolgd kunnen worden:

Lezen/luisteren/woordenschat
Schrijven/taalverzorging
Examentraining luisteren
Examentraining lezen
Elk programma start met een intake en wordt afgerond met een erkende toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de medewerker een erkend getuigschrift.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om de training Nu Nederlands 3F te kunnen volgen dienen deelnemers minimaal over een mbo-diploma niveau 3/4 te beschikken.

Duur van de cursus

0-meting: twee tot vier uur. Lezen/luisteren/woordenschat: tien lessen van twee uur + zelfstudie Schrijven/taalverzorging: zes lessen van twee uur + zelfstudie Examentraining luisteren: ้้n les van twee uur + zelfstudie Examentraining lezen: twee lessen van twee uur + zelfstudie Examens: 1 tot 2 uur per onderdeel

Kosten van de cursus

0-meting groep (14) € 1.750,- / € 200,- *
Lezen/luisteren/woordenschat groep (14 ) € 3.515,- / € 390,-
Schrijven/taalverzorging groep (14 ) € 2.110,- / € 235,-
Examentraining luisteren groep (14) € 750,- / €75,-
Examentraining lezen groep (14) € 1.500,- / € 150,-
Afrondend examen, per onderdeel € 35,-
* Individuele deelnemer

Bijzonderheden

Vervolgmogelijkheden
Afhankelijk van het resultaat: mbo 4 of hbo.

Plaatsen / leslocaties

meerdere locaties

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.