Markus Verbeek Praehep

Master Finance & Control (MFC)

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wil je in jouw organisatie, profit of non-profit, succesvol aan de slag met de integrale financiŽle besturing? Dan is deze toonaangevende opleiding voor jou als financieel professional, financieel manager of controller een goede keuze. Na afronding van deze Master heb je kennis en kunde ontwikkeld, waarmee je op het hoogste niveau zicht hebt op financieel-economische aspecten binnen jouw organisatie. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de bestuurbaarheid van de organisatie. Bovendien speel je een essentiŽle rol bij strategische besluitvorming en de sturing van bedrijfsprocessen. De opleiding biedt een praktijkgerichte aanpak, welke uitstekend te combineren is met jouw drukke baan. Deze Master wordt uitgevoerd door onze businesspartner NCOI University of Applied Sciences.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Masterclass Financial Accounting 6 EC
 • Masterclass Bestuurlijke Informatieverzorging 6 EC
 • Masterclass Financiering en Treasury 6 EC
 • Masterclass Ondernemings- en Fiscaal Recht 6 EC
 • Integrale eindopdracht 5 EC
 • Masterclass Strategisch Management 6 EC
 • Masterclass Riskmanagement, Compliance & Governance 6 EC
 • Masterclass Managementaccounting en -control 6 EC
 • Afstuderen 13 EC

Praktijkgericht onderzoek

Wij hebben gekozen voor een onderzoeksaanpak die aansluit bij jou als werkende professional. Onderzoek start bij een knelpunt of vraagstuk van jouw organisatie ťn bij jouw nieuwsgierigheid. Als het onderzoek bijdraagt aan het resultaat van jouw organisatie en tegelijkertijd een wezenlijk onderdeel vormt van de Masteropleiding en het afstuderen hebben we bereikt waar het om gaat. Je krijgt bij het doen van jouw onderzoek voldoende ondersteuning en richting en vooral ook inspiratie om jouw onderwerp te kiezen.

Veel lectoren of docenten van de Masteropleiding zijn bezig met eigen onderzoek bij organisaties. Als student kun je hier op verschillende manieren bij aansluiten met jouw eindscriptie. Je kunt jouw afstudeeronderzoek laten aansluiten bij een onderzoeksthema vanuit jouw eigen organisatie of netwerk, of vanuit een organisatie die is aangesloten bij het betreffende onderzoeksthema.

Afstuderen

Je sluit jouw Masteropleiding af met een eindscriptie. Hierop word je goed voorbereid. De onderzoeksvaardigheden en -technieken die je nodig hebt, komen in verschillende bijeenkomsten aan bod. Ook word je uitstekend begeleid door jouw persoonlijke en zeer ervaren scriptiebegeleider. Wij hebben de opleiding speciaal ontwikkeld voor werkenden. Daarom is het programma zo opgezet dat je het perfect kunt combineren met jouw drukke baan.

Wij bieden je een waardevol ontwikkelingsprogramma. Hiermee ontwikkel je jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten tot op Masterniveau. Zo wakker je met een onderzoekende houding jouw natuurlijke nieuwsgierigheid aan en laat je het onderzoeksproces soepeler verlopen door jouw kennis van methodologie. Ook meet je je een reflecterend helikopterperspectief aan, dat je in staat stelt onderzoeksresultaten van hoog niveau af te leveren. Je zult jouw leven lang voordeel ondervinden van deze ontwikkeling.

Bovendien bereid je je tijdens het programma uitstekend voor op de integrale opdracht in fase 1 en op de eindscriptie. Een ervaren en deskundige docent reikt je alle kennis en vaardigheden aan die je nodig hebt om met succes praktijkgericht onderzoek uit te voeren en een scriptie te schrijven.

Getuigschrift

Je sluit jouw Masteropleiding af met het officiŽle NVAO-erkende getuigschrift 'Master Finance & Control (MFC)' van NCOI University of Applied Sciences. Je bent dan gerechtigd de officiŽle graad MSc te voeren.

Vooropleiding

Maximaal 16 deelnemers

Kosten

13900 euro
Prijs is exclusief eventuele BTW, examenkosten, materiaalkosten etc.

Bijzonderheden

Crohocode: 70114

Plaatsen / leslocaties

Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.