Onderwijsinstelling

Master Human Resources Management (MHRM), specialisatie Organisatie, cultuur en verandering

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HR-managers hebben veel te maken met organisatieveranderingen en herontwerp van organisaties. Het is van belang om deze belangrijke bedrijfsontwikkelingen in goede banen te leiden. Doet u dit niet, dan kan dit grote, nadelige gevolgen hebben voor uw bedrijf. In deze gespecialiseerde Masteropleiding combineert u de meest fundamentele strategische thema's van HRM met een specifieke verdieping op het gebied van organisatie en verandering.

 • Masterclass Strategisch HRM 6 EC
 • Masterclass Motiveren en Belonen 6 EC
 • Masterclass Performancemanagement 6 EC
 • Masterclass Arbeidsrecht 6 EC
 • Integrale opdracht 5 EC
 • Masterclass Organisatie en Cultuur 6 EC
 • Masterclass Verandermanagement 6 EC
 • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC

Afstuderen 13 EC

Praktijkgericht onderzoek

onderwijsinstelling heeft gekozen voor een onderzoeksaanpak die aansluit bij u als werkende professional. Onderzoek start bij een knelpunt of vraagstuk van uw organisatie ťn bij uw nieuwsgierigheid. Als het onderzoek bijdraagt aan het resultaat van uw organisatie en tegelijkertijd een wezenlijk onderdeel vormt van uw Masteropleiding en het afstuderen, heeft onderwijsinstelling bereikt waar het om gaat. U krijgt bij het doen van uw onderzoek voldoende ondersteuning en richting en vooral ook inspiratie om uw onderwerp te kiezen.
Veel lectoren of docenten van de Masteropleiding zijn bezig met eigen onderzoek bij organisaties. Als student kunt u hier op verschillende manieren bij aansluiten met uw eindscriptie. U kunt uw afstudeeronderzoek laten aansluiten bij een onderzoeksthema vanuit uw eigen organisatie of netwerk, of vanuit een organisatie die is aangesloten bij het betreffende onderzoeksthema.

Getuigschrift

U sluit deze NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding af met het officiŽle getuigschrift 'Master Human Resources Management (MHRM)' van onderwijsinstelling University of Applied Sciences, met een aantekening van de specialisatie Organisatie, cultuur en verandering. Hiermee heeft u een hooggewaardeerd getuigschrift in handen. Bovendien heeft u het recht de internationaal erkende graad MHRM te voeren.

Vooropleiding

Maximaal 16 deelnemers

Kosten

13900 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

Crohocode: 70159

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.