Onderwijsinstelling

Master Human Resources Management (MHRM), specialisatie Bedrijfskundig management

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

HR-managers moeten steeds vaker meedenken met de organisatieontwikkeling. Diepgaande kennis van management, organisatie en strategie is hierbij zeer nuttig. In deze Masteropleiding ontwikkelt u zich tot HR-professional op officieel Masterniveau met een sterke bedrijfskundige oriŽntatie. Zo ontwikkelt u uw kennis op het gebied van management, organisatie en strategie en bent u beter in staat om strategisch mee te denken bij organisatieontwikkelingen.

 • Masterclass Strategisch HRM 6 EC
 • Masterclass Motiveren en Belonen 6 EC
 • Masterclass Performancemanagement 6 EC
 • Masterclass Arbeidsrecht 6 EC
 • Integrale opdracht 5 EC
 • Masterclass Strategisch Management 6 EC
 • Masterclass Verandermanagement 6 EC
 • Masterclass Persoonlijk Leiderschap 6 EC

Afstuderen 13 EC

Praktijkgericht onderzoek

onderwijsinstelling heeft gekozen voor een onderzoeksaanpak die aansluit bij u als werkende professional. Onderzoek start bij een knelpunt of vraagstuk van uw organisatie ťn bij uw nieuwsgierigheid. Als het onderzoek bijdraagt aan het resultaat van uw organisatie en tegelijkertijd een wezenlijk onderdeel vormt van uw Masteropleiding en het afstuderen, heeft onderwijsinstelling bereikt waar het om gaat. U krijgt bij het doen van uw onderzoek voldoende ondersteuning en richting en vooral ook inspiratie om uw onderwerp te kiezen.
Veel lectoren of docenten van de Masteropleiding zijn bezig met eigen onderzoek bij organisaties. Als student kunt u hier op verschillende manieren bij aansluiten met uw eindscriptie. U kunt uw afstudeeronderzoek laten aansluiten bij een onderzoeksthema vanuit uw eigen organisatie of netwerk, of vanuit een organisatie die is aangesloten bij het betreffende onderzoeksthema.

Getuigschrift

U sluit deze NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding af met het officiŽle getuigschrift 'Master Human Resources Management (MHRM)', met een aantekening van de specialisatie Bedrijfskundig management van onderwijsinstelling University of Applied Sciences. Hiermee heeft u een hooggewaardeerd getuigschrift in handen. Bovendien heeft u het recht de internationaal erkende graad MHRM te voeren.

Vooropleiding

Maximaal 16 deelnemers

Kosten

13900 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

Crohocode: 70159

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
 • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.