IMF Academy (International Management Forum)

Data Science & Business Analytics

Algemene informatie over de cursus

Een Data Scientist creŽert waarde door de juiste business vragen te stellen, relevante data te ontsluiten en deze te vertalen naar innovatieve toepassingen. Als Data Scientist interpreteert u data op business relevantie, vertaalt deze naar product/dienst innovaties en 'verkoopt' deze binnen de organisatie. Hierin ligt dus uw meerwaarde ten opzichte van de 'traditionele', meer technische Data Scientist, die enkel de know-how heeft om data technisch te ontsluiten en te analyseren. Deze technische know-how is noodzakelijk, maar volstaat in veel gevallen niet. De kunst is om data in te zetten ter verbetering van de organisatie en het bedrijfsresultaat. Dat leert u met name in deze Data Science & Business Analytics opleiding.

Inhoud van de cursus

In deze actuele en inspirerende 10-daagse Data Science & Business Analytics opleiding:

-Bouwt u een helder beeld van het belang, de relevantie en de inhoud van de functie van Data Scientist zoals deze in ondernemingen steeds meer vorm krijgt.
-Verwerft u een actueel inzicht in de toegenomen rol van data in de samenleving in het algemeen en in de bedrijfsvoering in het bijzonder.
-Leert u, met behulp van moderne technologieŽn, data te verzamelen, beschikbaar te maken, te ontsluiten en te analyseren.
-Leert u op basis van business kennis, bedrijfsrelevante analyses te maken uit de beschikbare data.
-Leert u geproduceerde kennis actief in te zetten door deze op de juiste wijze (naar vorm, tijd en communicatiewijze) onder de aandacht te brengen van decision makers.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Minimaal een HBO/Bachelor opleiding in de richting van bedrijfskunde, bedrijfseconomie of informatiekunde/IT.

Duur van de cursus

10 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 10-daagse Data Science & Business Analytics opleiding bedragen Ä 7.900,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief het studiemateriaal, lunches, koffie/thee en 4 overnachtingen met ontbijt en diner.

Plaatsen / leslocaties

Omgeving Utrecht

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.