CLS Trainingen

Lean Six Sigma Yellow Belt

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de cursus Lean Six Sigma Yellow Belt maakt u kennis met de essentie van Lean Six Sigma en het belang van verbetermanagement. Wij nemen u mee op een boeiende reis, waarin u de effecten van het toepassen van Lean-principes zelf kunt ervaren dankzij onze interactieve Lean-game.

In de trainingen met ‘industrie-deelnemers’ dompelen wij u onder in een realistische simulatie van een vliegtuigfabriek, terwijl wij voor de deelnemers uit de dienstverlening een ‘Office game’ gebruiken.

Gedurende de eerste anderhalve dag van de training zullen wij de belangrijkste onderwerpen behandelen, die horen bij de Lean Yellow Belt-training. De laatste halve dag van de training is gewijd aan het Six Sigma deel. Hierdoor krijgt u niet alleen inzicht in Lean, maar ook in de Six Sigma-methodologie.

Examen

Na afloop kunt u deelnemen aan het officiële examen van LSSA met internationaal erkend certificaat. De examenkosten zijn bij de prijs inbegreoen. Het examen is een 60 minuten durend open-boekexamen. Het examen is in het Nederlands en Engels beschikbaar en bestaat uit 50 multiple choice vragen, waarvan u er minimaal 33 correct moet hebben beantwoord om te slagen.
Doelgroep

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die bijdraagt (of wil bijdragen) aan verbeterprojecten onder leiding van een Green Belt of Black Belt.

Voorkennis

Voor deelnamen aan de cursus is MBO/MBO+ werk- en denkniveau vereist.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Bij slagen voor het examen ontvangt u het LSS Yellow Belt certificaat.

Plaatsen / leslocaties

amersfoort

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.