CLS Trainingen

Formulieren maken met Adobe Acrobat Professional

Algemene informatie over de cursus

U kunt met behulp van Adobe interactieve PDF-formulieren maken waarin u keuzelijsten, aankruisvakjes, keuzerondjes, etc. opneemt. Deze formulieren kunt u verzenden en de terug ontvangen gegevens vervolgens verzamelen in een spreadsheet of een verzamel-PDF. U kent deze formulieren misschien wel van uw belastingaangifte.

Waarschijnlijk werkt u binnen uw organisatie al met formulieren. Wanneer u deze formulieren ook in digitale vorm wilt uitgeven, is de cursus Formulieren maken met Adobe Acrobat Professional uitermate geschikt voor u. In deze cursus leert u een interactieve laag over uw formulieren plaatsen, zonder wijzigingen in de reeds bestaande huisstijl aan te brengen.

Cursusmateriaal en lunch is bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met behulp van Adobe interactieve PDF-formulieren wil leren maken waarin keuzelijsten, aankruisvakjes, keuzerondjes, etc. zijn opgenomen.

Voorkennis

Wij verwachten van de cursist een redelijke kennis van MS Windows of Apple Macintosh. Er is geen voorkennis van Javascript vereist.

Duur

De duur van deze training is een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

rotterdam,apeldoorn

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.