Adobe Acrobat

Categorie Software en ICT
Prijs € 695,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Adobe Acrobat

Adobe Acrobat

Met het computerprogramma Adobe Acrobat kun je PDF-bestanden maken. Adobe heeft ook een programma uitgebracht waarmee je de PDF-bestanden kunt lezen. Dit programma heet Adobe Reader. Een PDF staat voor portable document format. Een PDF-bestand ziet er op elke printer hetzelfde uit- in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Word-bestand. Tevens is een PDF-bestand platformonafhankelijk. Het kan op alle platformen bekeken en bewerkt worden. Een functie van Adobe Acrobat is het tegengaan van het kopiëren van tekst uit een PDF. Dit wordt onmogelijk gemaakt door dit programma.

Inhoud

Aan de hand van praktijkopdrachten leer je werken met Adobe Acrobat. Je leert PDF-bestanden te maken van allerlei verschillende typen documenten. Tevens leer je hoe je een PDF maakt, controleert, aanpast en opmerkingen toestaat in PDF. Alle ins en outs van het programma Adobe Acrobat zullen langskomen.

Relevantie

Na het volgen van een cursus of opleiding ben je in staan om een foutloos en drukklaar PDF-bestand te maken. DTP’ers en grafici die regelmatig bestanden aan moeten leveren bij de drukker kunnen dit na het volgen van een cursus op een professionele manier doen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Formulieren maken met Adobe Acrobat Professional CLS Trainingen 695,-
  apeldoorn, rotterdam
Formulieren maken met Adobe Acrobat Professional (In Company) CLS Trainingen    
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.