Adobe After Effects

Categorie Software en ICT
Prijs € 785,- tot € 1395
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Adobe After Effects

Adobe After Effects

Adobe after effects is een populair programma die het mogelijk maakt animaties te produceren en daarnaast verschillende effecten kan toevoegen aan films en video's. Het samenstellen van dynamische of bewegende beelden is een van de grote voordelen van het programma. Het is niet alleen te verkrijgen als los programma maar kan ook samen worden aangeschaft met het creative cloud abonnement dat Adobe aanbied. Het is dé ideale animatietool die in videoproducties van pas komt en daarnaast breed binnen het werkveld wordt toegepast.

Inhoud

Adobe After Effects wordt behandeld tijdens een cursus. Je leert de verschillende mogelijkheden kennen die het programma heeft te bieden en krijgt een introductie in de mogelijkheden die het biedt op het gebied van productens van film en video. Er zijn verschillende standaard methoden die kunnen uitgevoerd worden binnen het programma, maar de meeste cursussen geven jou inzicht om het beste uit het programma te halen.

Relevantie

De cursus is relevant voor iedereen die voor werk of hobby aan de slag wil met video's, films en animaties. De tool van Adobe biedt genoeg mogelijkheden, voor techneuten met een hobby of een editor binnen het vak.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Adobe After Effects CC College of MultiMedia 1395,-
  Amsterdam
ADOBE AFTER EFFECTS – Grafische Cursussen Grafische Cursussen 785,-
  Amsterdam, Utrecht
Opleiding Adobe After Effects Soofos 822,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.