UX design

Categorie Software en ICT
Prijs € 569,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan User experience design (UX Design)

User experience design (UX Design)

UX design houdt in de gebruikers ervaring. Iemand die gebruik maakt van jouw dienst, website of product. UX design houdt zich bezig met het ontwerpen van waardevolle gebruikerservaringen en betekent ook dat onderzoek gedaan moet worden naar de huidige gebruikers ervaring.

Inhoud

Deze cursus is interessant voor iedereen die zich bijvoorbeeld in het bedrijfsleven bezig houdt met de ervaring van zijn of haar consumenten als het gaat om een website of dienst. Door middel van UX design kunnen hier grote vooruitgangen worden geboekt. De cursus is dus relevant voor iedereen binnen het bedrijfsleven die zich verdiepen in de optimalisatie van zijn of haar business.

Relevantie

Tijdens de cursus leer jij alles over het gebruik van UX design pro, behandel je de basis en leer je o.a. programma’s zoals Interaction kennen. Theorie en praktijk worden afgewisseld en na de cursus ben jij klaar om alle opgedane kennis toe te passen in het bedrijfsleven.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding UX Designer NHA Thuisstudies 569,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.