Applicatieontwikkeling

Categorie Software en ICT
Prijs € 259,- tot € 1208
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Applicatieontwikkeling

Applicatieontwikkeling

Applicaties ontwikkelen voor een smartphone, tablet of voor internet. Als er één onderwerp is dat zichzelf hot mag noemen, dan is het dit wel. Je kunt applicaties, ook apps genoemd, in opdracht ontwikkelen. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om ze zelf te bedenken, ontwikkelen en lanceren. Als je apps wilt gaan ontwikkelen, dan gaat het niet alleen om kennis van netwerken. Je moet kunnen aanvoelen waar mensen naar op zoek zijn. Soms is een spontaan idee krijgen veel belangrijker dan allerlei marktonderzoeken. Je bent in een stad waar je de weg niet kent en je moet ineens vreselijk naar het toilet. Verdraaid handig als je dan een speciale app voor de vindplaats van toiletten kunt raadplegen!

Inhoud

Bij de cursus applicatieontwikkeling maak je kennis met de basisprincipes van netwerken en systeembeheer. Daarna leer je hoe je bepaalde technieken moet toepassen om tot het beste resultaat te komen voor je app. Wat nu eigenlijk een zinnige app is? Die mening verschilt per persoon. In ieder geval biedt deze cursus jou de belangrijkste handvaten om zelf een applicatie/app te ontwikkelen voor het doel dat jij belangrijk vindt. Mocht je na deze cursus de smaak helemaal te pakken hebben, dan heb je een goede ondergrond voor vervolgcursussen of opleidingen.

Relevantie

Het is altijd handig als je wat relevante technische kennis in huis hebt, maar je hoeft geen professionele webdesigner te zijn om hier aan te kunnen beginnen. Deze cursus is zeer geschikt voor techniekliefhebbers en/of creatievellingen die hun eigen app willen ontwikkelen zonder tussenkomst van derden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
ASL Foundation CLS Trainingen 1208,-
  amsterdam, drachten, nieuwegein
cursus Apps Maken NHA Thuisstudies 259,-
 
cursus Apps Maken + Apps Programmeren NHA Thuisstudies 669,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.