Adobe Dreamweaver

Categorie Software en ICT
Prijs € 1425,- tot € 1695
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver, vroeger bekend als Macromedia Dreamweaver, is de laatste jaren uitgegroeid tot dé standaard ontwikkelomgeving voor webdesigners en webprogrammeurs. Adobe Dreamweaver biedt een aantal zeer krachtige functies, maar om deze functies op professioneel niveau onder de knie te krijgen, is een gedegen training onmisbaar.
Adobe Dreamweaver
Programmeer programma voor websites

Inhoud

Deelnemers aan de cursus Dreamweaver leren websites te ontwerpen en te realiseren. Dit begint met het leren opzetten en ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website. Hierbij hoort ook een uitgebreide kennismaking met Javascript (waarmee de site interactief kan worden) en CSS, de standaard voor het opmaken van webpagina's. Ook AJAX, een ontwikkeltechniek waarbij webpagina's zonder opnieuw te laden kunnen communiceren met de webserver en zich zo als een 'programma' gedragen, komt uitgebreid aan de orde. Dreamweaver biedt het Spry Framework, waarmee AJAX-toepassingen veel eenvoudiger zijn te ontwikkelen. U leert alle kneepjes om handig en snel met Dreamweaver te kunnen werken en om optimaal gebruik te maken van geavanceerde Dreamweaver functies, zoals de javascript live code checker en Dreamweaver macro's, waarmee steeds weer voorkomende ontwerptaken zijn te automatiseren. Na afloop van de cursus kunt u een vrij ingewikkelde website realiseren vanaf de ontwerpfase tot de uitrol.

Relevantie

Werkgevers verwelkomen u met een cursus Adobe Dreamweaver op uw cv graag op een functie voor communicatiemedewerker internet, webbeheerder, webontwikkelaar of webprogrammeur. Een cursus Adobe Dreamweaver is ook nuttig voor mensen die een eigen webdesignbureau willen beginnen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Javascript & jQuery College of MultiMedia 1695,-
  Amsterdam
Websites ontwikkelen met HTML, CSS en Dreamweaver Learnit 1425,-
  Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.