Cryptografie

Categorie Software en ICT
Prijs € 6500,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Cryptografie

Cryptografie

Cryptografie houdt zich bezig met technieken voor het verbergen of versleutelen van te verzenden informatie. Het wordt gebruikt om gegevens over te dragen die niet leesbaar mogen zijn voor andere partijen. Alleen de ontvanger en de zender beschikken over de juiste sleutel om de te ontcijferen gegevens in hun originele vorm te herstellen.

Inhoud

In een cursus Cryptografie leer je alles over onder andere netwerk- en cyber security, quantum crypto, authenticatie, biometrie, tokens en nog veel meer. Het biedt nieuwe kennis over de toepassing van cryptografie in de praktijk en geeft nieuwe inzichten als het gaat om bijvoorbeeld cyber security.

Relevantie

Deze cursus is geschikt voor iedereen die op een of andere manier in aanraking komt met toepassingen van cryptografie, zoals managers in de ICT-sector, systeemontwikkelaars en gebruikers. Maar het is ook een interessante cursus voor ook security officers, projectleiders en informatieanalisten.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Bachelor of Science Informatica / Software Engineering ICT Academie Apeldoorn 6500,-
  Apeldoorn

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.