Webdeveloper

Categorie Software en ICT
Prijs € 1395,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Webdeveloper

Webdeveloper

Een webdeveloper regelt alles op het gebied van zowel technische als creatieve zaken. Een webdeveloper heeft als taken o.a. programmeren, redigeren en presenteren. Taken kunnen bij iedere werkgever verschillen, maar wat altijd overeenkomt zijn de verschillende taken en diverse projecten waarmee je als webdeveloper aan de slag kunt.

Inhoud

Tijdens de cursus leer je onder andere over het programmeren. Het is van belang te weten wat de essenties van een webdeveloper zijn en zijn werk. Je leert daarnaast alles over het bouwen van een website en het onderhoud dat hieraan verricht kan worden. Je technische en creatieve kant kan daarnaast goed worden ingezet tijdens de cursus, terwijl je alles leert over programma’s zoals Wordpress en Adobe Photoshop.

Relevantie

Deze cursus is voor iedereen relevant die een interesse heeft in de technische kanten van websites en zijn of haar creativiteit wel los wil laten op bijvoorbeeld een website of in programma’s zoals Photoshop. Het is een goede toevoeging wanneer je al werkzaam bent in een gelijkmatige sector in het bedrijfsleven, maar zeker ook een goede ontwikkeling voor jezelf.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
GIT Fundamentals CLS Trainingen 1395,-
  drachten, nieuwegein

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.