Cursus & Training C# / Csharp

Categorie Software en ICT
Prijs € 1677,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan C# / Csharp

Onderwerp

C # (uitgesproken als “C sharp”) is een programmeertaal, ontwikkeld door Microsoft. De taal werd ontwikkeld samen met de opbouw van het .NET (spreek uit als “dot net”)-framework van Microsoft. De bedoeling van het .NET-platform is het naadloos met elkaar laten samenwerken van verschillende applicaties en bibliotheken, geschreven in verschillende programmeertalen. De programmeertaal C # wordt beschouwd als de belangrijkste taal voor het .NET-platform.

De taal C # wordt gebruikt voor applicaties voor desktops en servers, maar ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De eerste versie van C # kwam op de markt in 2002. Inmiddels is de taal aan versie 6.0 toe. Qua syntaxis en semantiek lijkt C # op Java, maar ook een invloed van programmeertalen als Object Pascal en Delphi is merkbaar.

Inhoud

Een cursus C # leert de deelnemer applicaties programmeren in C # op een object-georiënteerde manier. Ook worden het .NET-framework bestudeerd en de voordelen hiervan besproken. Het opzetten van een relationele database komt eveneens aan de orde. De cursist leert zowel het ontwikkelen van desktopapplicaties als van webapplicaties.

Een opleiding C # gaat ook in op de overeenkomsten en de verschillen tussen C # en Java. Een deelnemer die deze opleiding volgt, zal tevens de essentie van de programmeertaal Java leren kennen.

Relevantie

Een cursus C # wordt aanbevolen voor beginnende programmeurs en ontwikkelaars, omdat deze taal de belangrijkste is van het .NET-platform. Ook ervaren programmeurs die in C # willen programmeren, komen in deze opleiding aan hun trekken. De cursus is uiteraard voor iedereen toegankelijk die interesse heeft in programmeren en internetapplicaties.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Programming in C# (MOC20483) Onderwijsinstelling 1677,-
  Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.