Microsoft Visio 2016

Categorie Software en ICT
Prijs € 445,- tot € 950
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Microsoft Visio

Microsoft Visio

Computerprogramma’s als Microsoft Office, Word en Outlook hebben voor jou geen geheimen meer, maar nu zou je graag willen weten hoe je echt álle professionele voordelen uit de programma’s kunt halen. Denk dan eens aan de cursus Microsoft Visio, een applicatie voor het maken van technische en logische schema’s en diagrammen. Hiermee kun je eenvoudig een professioneel organigram samenstellen, een bedrijfsproces vastleggen of een plattegrond uittekenen.

Inhoud

Microsoft Visio wordt veel gebruikt door technici, dankzij de lage kostprijs en het gebruiksgemak. Van de deelnemers aan de cursus wordt verwacht dat ze basiskennis hebben van Microsoft Office Visio 2016 zodat er tijdens de cursus diep ingegaan kan worden op de verschillende aspecten van het programma. Zo leer je een organigram maken, tussen verschillende templates te switchen en deze te wijzigen, shapes en stencils aan te passen en Visio add ons te gebruiken binnen andere Office applicaties. Een online plattegrond van een huis tekenen? Ook daarvoor gebruik je Microsoft Visio. Het overzichtelijk visueel weergeven van complexe technische processen door middel van bijvoorbeeld kleuren, pictogrammen en tekst verbetert de productiviteit op de werkvloer.

Relevantie

De cursus Microsoft Visio is bedoeld voor mensen met een basiskennis van de applicatie, die graag hun kennis en professionele werkwijze van het programma willen verbeteren en toepassen in een zakelijke omgeving.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Visio Basis Learnit 950,-
  Alkmaar, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Enschede, Groningen, Incompany, Maastricht, Online, Utrecht, Zwolle
Visio Basis CLS Trainingen 445,-
  amsterdam, apeldoorn, eindhoven, roosendaal, rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.