Solid Edge

Categorie Software en ICT
Prijs € 744,- tot € 1890
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Solid Edge

Solid Edge

Solid Edge van Siemens is één van de meest geavanceerde CAD-programma’s en wordt gebruikt voor het creëren, bewerken en analyseren van 3D-modellen voor de machine- en apparatenbouw. Als (toekomstig) werktuigbouwkundige werk je met het programma voor de ontwikkeling van elektrische en mechanische ontwerpen.

Inhoud

Tijdens de cursus Solid Edge leer je eerst de basisfunctionaliteiten van het programma. Hoe navigeer je door de software en welke tools kun je gebruiken? Je raakt vertrouwd met het programma en ontdekt wat de noodzakelijke knoppen zijn om te navigeren, schetsen, modelleren en samenstellen. Tijdens de cursus leer je onderdelen modelleren in 3D, plaatwerk en lassamenstellingen samenstellen in 3D en in bij het onderdeel Assembly word je getraind in het opzetten en gebruiken van samenstellingen.

De cursus Solid Edge biedt de perfecte balans tussen praktijk en theorie en begeleidt je naar het zelfstandig ontwerpen van eenvoudige assemblages. Je leert vaardigheden en technieken die nodig zijn bij het maken van 3D-modellen en technische tekeningen.

Relevantie

Of je nu als beginner geïnteresseerd bent in 3D-tekenen of al werkzaam bent in de maakindustrie en wil gaan werken met het programma Solid Edge: de cursus leert je in korte tijd werken met het CAD-programma Solid Edge. Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Solid Edge Basis CLS Trainingen 1495,-
  amersfoort
Solid Edge Gevorderd CLS Trainingen 1890,-
  amersfoort
Solid Edge Sheet Metal CLS Trainingen 744,-
  amersfoort
Solid Edge Simulation CLS Trainingen 1700,-
  amersfoort
Solid Edge voor CAD-kenners CLS Trainingen 1150,-
  amersfoort

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.