Web 2.0

Categorie Software en ICT
Prijs € 785,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Web 2.0

Web 2.0

Met de term web 2.0 worden de ontwikkelingen op het internet bedoeld waarbij participatie een belangrijk onderdeel is. Het is de tweede generatie webdiensten. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor de bezoeker om op een website iets te plaatsen: een reactie op een tekst, een foto op een fotosite, een advertentie of een verhaal op de eigen weblog. Deze inhoud wordt steeds meer verzameld en gedeeld, waardoor het aantal online gemeenschappen groeit. Kennis en informatie uit sociale netwerken worden maximaal benut. Web 2.0 zorgt voor een gebruiksvriendelijke omgeving zodat niet alleen professionals de inhoud van websites bepalen, maar iedereen dit kan doen. De gebruiker bepaalt ook zelf waar en wanneer hij of zij deelneemt. Dit maakt internet tot een dynamische omgeving.

Inhoud

Steeds vaker zetten bedrijven social media in voor hun PR, marketing en communicatie. Via een cursus kun je leren hoe je social media kunt inzetten voor jouw bedrijf. Er zijn ook cursussen beschikbaar waarin je leert hoe je een eigen webwinkel kunt starten of een eigen website kunt ontwerpen. Een cursus online marketing leert je hoe je met nieuwe online toepassingen succesvol kunt zijn als online marketeer.

Relevantie

Wil jij meer kennis opdoen over het inzetten van Web 2.0 voor jouw bedrijf of werkgever? Of wilt u als werkgever een opfriscursus over social media geven aan het marketing en communicatieteam? Dan is een cursus Web 2.0 uitermate geschikt.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
WORDPRESS BASIS (6 namiddagen of avonden) – Grafische Cursussen Grafische Cursussen 785,-
  Amsterdam, online

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.