XML

Categorie Software en ICT
Prijs € 150,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan XML

XML

XML is een zogenaamde meta-programmeertaal die zorgt dat er gestructureerde data gemaakt wordt van HTML-bestanden. Het is een open standaard voor het het scheiden vn data en opmaak. Gegevens kunnen worden vastgelegd op een wijze die het optimaal gebruikbaar maakt en overzichtelijk is in gebruik. Het is een veel voorkomend software gegeven dat erg nuttig is voor bedrijven en hun websites.

Inhoud

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en demo's leert u wat de basisconcepten en toepassingsgebieden van XML zijn. Aan bod komen de theorie en de techniek, alsmede de praktische vaardigheden. Zo leert u wat de syntax is en hoe u een basisstructuur kunt neerzetten. Ook leert u hoe u XML-documenten in browsers kunt laten zien en hoe u met behulp van diverse API's XML-documenten kunt bereiken.
De cursus is opgebouwd uit de volgende onderdelen:
XML; hoe, wat, waar, wanneer en waarom?
XML; hoe is het opgebouwd?
XML; welke taal?
XML; praktische toepassingen en toekomstige ontwikkelingen!

Relevantie

De praktijkgerichte cursus is speciaal ontwikkeld voor professionele webontwikkelaars die HTML goed beheersen en hun carrière een boost willen geven. Het is een zeer relevante cursus om kennis uit te breiden die in de praktijk binnen de IT vrijwel direct toe te passen zijn.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
XML Training E-learning Learnit 150,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.