Softwarearchitectuur

Categorie Software en ICT
Prijs € 2480,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Softwarearchitectuur

Softwarearchitectuur

Ieder software-systeem is ontwikkeld aan de hand van een architectuur. De software-architect zorgt er op basis van de eisen van gebruikers voor dat er een systeem bedacht en gerealiseerd wordt dat de belangen en doelen van de opdrachtgever dient. Een boeiend vakgebied waarin techniek en gedrag van mensen centraal staan.
Softwarearchitectuur
Software architect aan het werk

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus leert u welke technieken en concepten er momenteel bestaan op het gebied van software-architectuur. U leert zowel de praktische als de theoretische aspecten van de rol die de software-architect heeft; wat de kaders zijn waarbinnen u werkt en welke taken en verantwoordelijkheden hierbij horen. U oefent met het maken van ontwerpen en systeemspecificaties en u leert deze uit te leggen aan opdrachtgevers en eindgebruikers. Immers, communicatie is een wezenlijk onderdeel van uw beroep. Ook worden de technieken, methoden en instrumenten waar de software-architect over beschikt uitgebreid behandeld.

Relevantie

Als u ruime ervaring heeft als ontwikkelaar, beheerder of ontwerper en wilt doorgroeien tot software-architect, is deze cursus zeer geschikt voor u.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
CISM (Certified Information Security Manager) schriftelijke cursus IMF Academy (International Management Forum) 2480,-
  Thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.