Blockchain

Categorie Software en ICT
Prijs € 449,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Blockchain

Blockchain

Blockchain technologie is in opkomst. Blockchain wordt namelijk gebruikt voor het uitgeven en verhandelen van cryptocurrencies. Hierbij is het meest voor de hand liggende voorbeeld de bitcoin. Met de technologie is erg veel mogelijk, ook op het gebied van ICT. Blockchain technologie gaat voor veel veranderingen zorgen én biedt mogelijkheden voor u en uw onderneming.

Inhoud

Tijdens een cursus die zich richt op blockbain technologie worden de nieuwste ontwikkelingen en trends besproken. De verschillende aspecten van de technologie worden uitvoerig besproken, net als de mogelijkheden die Blockchain biedt voor ondernemingen. Er zullen case studies behandeld worden en er zal gekeken worden naar de voor- en nadelen van de deze technologie.

Relevantie

Een cursus blockchain is interessant voor mensen binnen de financiële wereld, die zich willen verdiepen in technologie die belangrijk kan zijn voor hun onderneming. Blockchain is interessant voor verschillende doelgroepen, zo ook mensen die werkzaam zijn binnen de ICT.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Blockchain NHA Thuisstudies 449,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.