.NET Framework

Categorie Software en ICT
Prijs € 1575,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan .NET framework

.NET framework

.NET Framework is is Microsoft-technologie waarmee je web based applicaties kan ontwikkelen, mede op basis van het ASP.NET platform. De .NET Framework technologie is geschikt voor het Internet Information Server (IIS) platform. .NET Framework zorgt voor een goede samenwerking tussen applicaties en bibliotheken in verschillende programmeertalen.

Inhoud

Wanneer je de cursus .NET Framework volgt, krijg je doelgericht lesmateriaal waarmee je het Microsoft-certificeringstraject goed kunt afronden en het examen kan behalen. Zo leer je het ontwikkelen en gebruiken maken van Web Forms Controls en het implementeren van Client-Side Scripting en AJAX. Daarnaast weet je na deze cursus hoe je Web Applicaties kan configureren en distribueren en hoe je gegevens wijzigt en presenteert. tevens leer je over het ontwikkelen van Web Forms (pagina’s) en het ontwikkelen van een Web Applicatie door gebruik te maken van ASP.NET MVC 2.

Relevantie

Ben jij een professionele ontwikkelaar? Gebruik jij in je werk Microsoft om web applicaties te ontwerpen en te coderen? Zowel Visual Studio, 2010, VB.NET en ASP.NET? En wil jij graag de basis skills weten over .NET Framework 4.0? Dan is deze cursus iets voor jou!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
ASP.NET Core Web API (ACWA) CLS Trainingen 1575,-
  nieuwegein

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.