OO Promgrammeren Cursussen & Trainingen

Categorie Software en ICT
Prijs € 249,- tot € 1695
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan OO (Object Oriented) Programmeren

OO (Object Oriented) Programmeren

OO programmeren staat voor Object Oriented programmeren en houdt in dat je alles programmeert in klasse en objecten. Het is eigenlijk een gestructureerde manier van programmeren. Wanneer je meer wilt dan een simpele website, dan moet je enige kennis hebben van object oriented programmeren. OO programmeren is een programmataal dat programmeren een stuk eenvoudiger en sneller maakt. Je kunt bijvoorbeeld object georiŽnteerd programmeren met programmeertalen zoals JAVA en C#.
OO (Object Oriented) Programmeren

Inhoud

Met deze cursus leer je alles over programmeren. De deelnemers gaan aan de slag met Javascript en jQuery. Zo leer je te werken met een programmeertaal en met DOM (Document Object Model). In een korte tijd wordt jou veel bijgebracht over OO programmeren. Daarnaast schrijf je tijdens de cursus een aantal scripts, die je vervolgens in websites gaat toepassen. Zo leer je dat door object georiŽnteerd te programmeren een applicatie veel overzichtelijker wordt. Deelnemers moeten wel enige kennis hebben van HTML en CSS.

Relevantie

De cursus is voor iedereen bedoeld die affiniteit heeft met programmeren. Aan het eind van de cursus ben je in staat om zelf te programmeren, zoals het schrijven van interactieve scripts voor een website. Na de training is programmeren plots een stuk eenvoudiger.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Javascript & jQuery College of MultiMedia 1695,-
  Amsterdam
Object Oriented Programming ICT Trainingen 249,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.