OO (Object Oriented) Programmeren

Categorie Software en ICT
Prijs € 1695,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan OO (Object Oriented) Programmeren

OO (Object Oriented) Programmeren

OO programmeren staat voor Object Oriented programmeren en houdt in dat je alles programmeert in klasse en objecten. Het is eigenlijk een gestructureerde manier van programmeren. Wanneer je meer wilt dan een simpele website, dan moet je enige kennis hebben van object oriented programmeren. OO programmeren is een programmataal dat programmeren een stuk eenvoudiger en sneller maakt. Je kunt bijvoorbeeld object georiënteerd programmeren met programmeertalen zoals JAVA en C#.
OO (Object Oriented) Programmeren

Inhoud

Met deze cursus leer je alles over programmeren. De deelnemers gaan aan de slag met Javascript en jQuery. Zo leer je te werken met een programmeertaal en met DOM (Document Object Model). In een korte tijd wordt jou veel bijgebracht over OO programmeren. Daarnaast schrijf je tijdens de cursus een aantal scripts, die je vervolgens in websites gaat toepassen. Zo leer je dat door object georiënteerd te programmeren een applicatie veel overzichtelijker wordt. Deelnemers moeten wel enige kennis hebben van HTML en CSS.

Relevantie

De cursus is voor iedereen bedoeld die affiniteit heeft met programmeren. Aan het eind van de cursus ben je in staat om zelf te programmeren, zoals het schrijven van interactieve scripts voor een website. Na de training is programmeren plots een stuk eenvoudiger. Het is een zeer relevante cursus voor mensen binnen het werkveld die graag aan de slag willen met websites en alles wat achter de websites zit.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Javascript & jQuery College of MultiMedia 1695,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.