Joomla

Categorie Software en ICT
Prijs € 299,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Joomla

Wat is Joomla?

Joomla! is een open source contentmanagement systeem (CMS). Dit pakket kunt u online gratis gebruiken en het is continu in ontwikkeling. U kunt er zelfstandig uw website mee ontwerpen, bouwen, beheren en verbeteren. Het is voordelig voor verschillende bedrijven om CMS te gebruiken Joomla! Is een van de programma's die voordelen kan leveren op het gebied van beheer en overzicht van data.

Wat houdt een cursus Joomla in?

Tijdens deze praktijkgerichte cursus leert u programmeren in Joomla! U leert wat de technologie achter dit systeem inhoudt. Daarna komen de functionaliteiten aan bod; u leert hoe u Joomla! installeert en configureert. U leert hoe u online vernieuwende templates kunt bouwen en hoe u uw gegevensarchief kun beheren. Ook leert u hoe u goed te vinden bent op internet. De volgende onderwerpen worden behandeld:
  • Ontwerpen van uw website
  • Inhoud en onderhoud van uw website
  • Navigatie, stijlen, beeldgebruik en lettertypes
  • Social media inzetten

Voor wie is deze cursus relevant?

De cursus Joomla! is bedoeld voor iedereen die zelfstandig wil leren werken aan een goede, dynamische website en zich wil verdiepen in de mogelijkheden van het programma op gebied van databeheer en opbouwen van de website. Het biedt verschillende voordelen in het bedrijfsleven.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Joomla NHA Thuisstudies 299,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.