CLS Trainingen

Solid Edge Basis

Algemene informatie over de cursus

Tijdens onze vierdaagse klassikale training Solid Edge Basis leert u in korte tijd de basisprincipes en basisfunctionaliteiten in Solid Egde. Gedurende de cursus leert u de standaard ontwerpstappen om Ordered te werken. Door de afwisseling van theorie en oefeningen, de koppeling met de praktijk en een aantal huiswerkopdrachten haalt u het optimale uit de training: namelijk zelfstandig simpele assemblies ontwerpen.
Aan het eind van de training krijgt u een kennismaking met de Synchronous werkwijze en een inkijkje in Solid Edge Datamangement.

Deze Solid Edge Basiscursus is een combinatie van praktijk en theorie en wordt gegeven door ervaren docenten. Cursusmateriaal en lunches zijn bij de prijs inbegrepen.

Het is mogelijk om deze cursus als maatwerktraining bij u op het bedrijf te organiseren. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.
Doelgroep

Deze training is bedoeld voor hen die professioneel willen ontwerpen en engineeren en nog geen ervaring met Solid Edge hebben.

Voorkennis

Een technische opleiding en basiskennis van Windows is gewenst voor het volgen van deze cursus.

Duur

De duur van de basiscursus Solid Edge is vier dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes cursisten.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus ontvangen na afloop een certificaat.

Plaatsen / leslocaties

amersfoort

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.