NHA Thuisstudies

cursus Pools voor Beginners

Algemene informatie over de cursus

Pools voor Beginners: Jouw start van een nieuw avontuur



Ben je klaar om een nieuwe taal te leren die je horizon zal verbreden en je culturele inzichten zal verrijken? Onze cursus Pools voor Beginners biedt precies wat je nodig hebt om vol vertrouwen Pools te leren spreken, lezen, schrijven en begrijpen.

Of je nu van plan bent om Polen te bezoeken, Poolse vrienden en familie hebt, of gewoon een nieuwe uitdaging zoekt, deze cursus speciaal voor beginners is perfect voor jou.



Wat kun je verwachten van de cursus Pools voor Beginners?

Onze cursus Pools voor Beginners is ontworpen met jou in gedachten. Wij begrijpen dat het leren van een nieuwe taal een uitdagende, maar spannende reis is. Daarom hebben we de cursus zo samengesteld dat deze makkelijk te volgen is voor beginners. De cursus bevat:

Praktische en alledaagse woorden en zinnen: Vanaf de eerste les leer je begroetingen, basiszinnen en uitdrukkingen die je direct kunt gebruiken in dagelijkse situaties.

Interactieve oefeningen: Met onze gevarieerde oefeningen kun je wat je hebt geleerd meteen in de praktijk brengen.

Grammatica en uitspraak: Wij leggen de grammatica duidelijk uit en helpen je met de juiste uitspraak door middel van geluidsfragmenten en video's.

Speciaal voor beginners: Deze cursus is speciaal ontworpen om de Poolse taal vanaf het begin te leren.

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

Multimediale ondersteuning

Onze cursus is rijk aan multimediale ondersteuning om je leerervaring leuk en effectief te maken. Zo bestaat de cursus Pools voor Beginners uit talloze video’s en geluidsfragmenten. Deze helpen je de juiste uitspraak en intonatie onder de knie te krijgen. Door naar native speakers te luisteren en hun spraak na te bootsen, verbeter je snel je luister- en spreekvaardigheden.

De lessen zijn flexibel en interactief. Je kunt thuis, op je eigen tempo, in een comfortabele omgeving leren.



Flexibiliteit en gemak van een thuisstudie

Bij NHA begrijpen we dat iedereen een druk leven heeft. Daarom is onze cursus Pools voor Beginners zo ontworpen dat je kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat tijd hebt, je kunt de lessen volgen op jouw eigen tempo. Dit betekent dat je jouw leerervaring kunt aanpassen aan jouw persoonlijke schema en voorkeuren.

Inhoud van de cursus

Studieprogramma Pools voor Beginners

De cursus Pools voor Beginners neemt je mee op een stapsgewijze reis door de Poolse taal en cultuur. Je begint met eenvoudige begroetingen en basiszinnen in de eerste lessen, zoals "Goedendag" en "Hoe gaat het?", en bouwt je woordenschat en grammaticale kennis geleidelijk op.

Je leert praktische uitdrukkingen en krijgt inzicht in de structuur van de taal, waaronder werkwoordsvormen en naamvallen.

De cursus biedt een mix van luister- en spreekoefeningen, vertaaloefeningen en interactieve leesopdrachten om je begrip en vaardigheid te versterken. Door de combinatie van video's, geluidsfragmenten en persoonlijke begeleiding door een ervaren vakdocent, ben je verzekerd van een complete en effectieve leerervaring.

De cursus Pools voor Beginners bestaat uit verschillende modules. Zo leer je stap voor stap de Poolse taal. Wat kun je precies verwachten van de cursus Pools voor Beginners?

Begroetingen en basiszinnen:

Je leert hoe je jezelf kunt voorstellen en eenvoudige gesprekken kunt voeren, zoals "Goedendag" en "Hoe gaat het?".

Uitspraak en luistervaardigheid:

Door video's en geluidsfragmenten krijg je de juiste uitspraak en intonatie onder de knie, terwijl je ook je luistervaardigheid verbetert.

Uitbreiding van je woordenschat:

Elke les bevat woordenlijsten met nieuwe woorden en zinnen die je in dagelijkse situaties kunt gebruiken.

Grammatica en zinsstructuur:

Je krijgt een solide basis in de Poolse grammatica, inclusief werkwoordsvormen, naamvallen en de juiste zinsopbouw.

Culturele Inzichten:

De cursus Pools voor Beginners biedt een kijkje in de Poolse cultuur en gebruiken, waardoor je de taal in de juiste context leert gebruiken.

Praktische Toepassing:

Door interactieve oefeningen en leesopdrachten leer je de taal op een praktische manier toe te passen in real-life situaties.

Pools voor Beginners en Gevorderden

Wil je het meeste uit je taallessen halen? Kies dan voor onze gecombineerde cursus Pools voor Beginners en Gevorderden. Deze cursus biedt een complete leerervaring door de basisprincipes van het Pools te combineren met gevorderde taalvaardigheden. Je begint met eenvoudige begroetingen en dagelijkse zinnen, en werkt vervolgens naar complexere grammaticale structuren en vloeiend spreken.

Deze aanpak zorgt ervoor dat je in een kortere tijd de taal grondig beheerst en moeiteloos van een beginner naar een gevorderd niveau gaat. Bovendien profiteer je van een aantrekkelijke korting door de gecombineerde cursus te volgen.

Begin vandaag nog met de cursus Pools en maak grote sprongen in je taalvaardigheid. Met onze begeleiding zul je snel en efficiënt Pools leren spreken!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus

Studieduur

De cursus Pools voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Pools docent,Met luister-& spreekoefeningen

Aanvraagformulier gratis studiegids.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.