Pools

Categorie Talen
Prijs € 179,- tot € 287
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Pools

Pools

Pools is een West-Slavische taal die wereldwijd door ongeveer 45 miljoen mensen gesproken wordt. De meesten daarvan wonen in Polen, maar ook wordt er in de Verenigde Staten, OekraÔne, Litouwen, TsjechiŽ, RoemeniŽ en staten uit voormalig Wit-Rusland Pools gesproken. Sinds mei 2004 behoort het Pools tot de officiŽle werktalen van de Europese Unie. In deze cursus leer je in relatief korte tijd goed Pools spreken. Deze cursus is echt een aanrader als je binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Pools gesproken wordt!
Pools
Poolse vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. Je leert Pools aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leer je hoe je iets kunt bestellen in een restaurant, te vragen wat iets kost, of te vertellen hoe je heet en waar je vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Pools, leer je in deze cursus dus ook van alles over Polen, de tradities en gewoontes in het dagelijks leven. Hierbij kun je denken aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en het gebruik van het openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Pools is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het leert je hoe de basis-zinnen van de taal worden uitgexproken en hoe je bijvoorbeeld informatie vraagt als het gaat om openbaar vervoer. Relevant voor iedere vakantieganger en reiziger.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basisveiligheid VCA Pools IMAG BV 245,-
  In Company
cursus Pools voor Beginners NHA Thuisstudies 179,-
 
cursus Pools voor Beginners + Gevorderden NHA Thuisstudies 287,-
 
cursus Pools voor Gevorderden NHA Thuisstudies 179,-
 
Veiligheidstraining Vorkheftruck / Reachtruck (Pools) IMAG BV    
  Alle regio's in Nederland, In Company

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.