Hindi

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Hindi

Hindi

Hindi is de officiële taal die India gesproken wordt. Het Engels komt in India als spreektaal op de tweede plaats. Het Hindi is afgeleid van het Sanskriet en wordt door 370 miljoen mensen gesproken. In deze cursus leer je in relatief korte tijd goed Hindi spreken.
Hindi
Indiase vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. Je leert Hindi aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leer je hoe je iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe je heet en waar je vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je verzekerd bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Hindi leer je in deze cursus ook alles over India, de tradities en gewoontes van het dagelijks leven.

Relevantie

Een cursus Hindi is geschikt voor diverse doelgroepen zoals vakantiegangers en/of zakenreizigers die het Hindi willen leren spreken. Het is een cursus die relevant is voor iedereen die binnenkort op een vakantie of trip gaat en de taal onder de knie wil hebben.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Hindi NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.