Hindi Cursussen & Trainingen

Categorie Talen
Prijs € 164,- tot € 270
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Hindi

Hindi

Hindi is de officiële taal die India gesproken wordt. Het Engels komt in India als spreektaal op de tweede plaats. Het Hindi is afgeleid van het Sanskriet en wordt door 370 miljoen mensen gesproken. In deze cursus leer je in relatief korte tijd goed Hindi spreken.

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. Je leert Hindi aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leer je hoe je iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe je heet en waar je vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je verzekerd bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Hindi leer je in deze cursus ook alles over India, de tradities en gewoontes van het dagelijks leven.

Relevantie

Een cursus Hindi is geschikt voor diverse doelgroepen zoals vakantiegangers en/of zakenreizigers die het Hindi willen leren spreken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Hindi NHA Thuisstudies 164,-
 
Hindi (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 270,-
  Thuisstudie
Hindi (Thuisstudie) LOI 270,-
  Thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)