Mongools

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Mongools

Mongools

Mongools wordt door ongeveer 6 miljoen mensen gesproken, in Mongolië, Rusland en China. Deze taal heeft een eigen alfabet, dat al in de twaalfde eeuw ontstond. Ongeveer 70 jaar geleden is dit omgezet naar het Russische alfabet, met twee eigen letters erbij.
Mongools
Mongoolse vlag

Inhoud

Je leert het Mongools in het Romeinse schrift in de cursus. Het accent ligt echter op de spreekvaardigheid; je leert in relatief korte tijd goed Mongools spreken. Deze cursus is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers. Echt een aanrader als je binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Mongools gesproken wordt!

Relevantie

Deze cursus is een aanrader voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het is een bijzondere taal en de cursus is relevant voor iedereen die zich verder wil verdiepen in de taal en zijn of haar schrift en spreekvaardigheid wil ontwikkelen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Mongools NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.