Japans

Categorie Talen
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Japans

Japans

Japan krijgt internationaal een steeds belangrijkere positie. Veel multinationals zijn er gevestigd en ook op cultureel gebied heeft Japan veel te bieden.Ongeveer 125 miljoen mensen spreken Japan en naast de taal is het schrift anders dan het westelijke geschrift. In het Japanse schrift kent men geen spaties waardoor een hele zin als één woord wordt weergegeven.
Japans
Japanse vlag

Inhoud

Je leert in deze cursus met name Japans spreken en luisteren. Op praktische wijze krijg je luister- en spreekoefeningen aangeboden; native speakers zeggen woorden en zinnen voor en jij herhaalt deze. Zo ben je zeker van de juiste uitspraak en kun je jezelf ook corrigeren als dat nodig is. Ook leer je de basisgrammatica en vocabulaire.Tijdens de cursus Japans leer je niet alleen de Japanse taal, maar ook van alles over de cultuur en de gebruiken. Onderwerpen die behandeld worden tijdens de cursus:
-Begroeting
-Winkelen
-Cijfers&tijd
-Calamiteiten

Relevantie

Ga je op vakantie of zaken naar Japan? De cursus is relevant voor iedereen die de basisbeginselen van de taal onder de knie wil krijgen of zich simpelweg wil verdiepen in deze taal.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Japans NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.