Marokkaans Cursussen & Trainingen

Categorie Talen
Prijs € 197,- tot € 383
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Marokkaans

Marokkaans

Marokkaans is een speciale variant van het Arabisch. Als je ervoor kiest om cursus Marokkaans te volgen, leer je feitelijk twee nieuwe talen: Standaard-Arabisch in geschrift en Marokkaans-Arabisch als spreektaal.

Inhoud

Tijdens deze cursus leer je Marokkaans spreken en te verstaan. Als je klaar bent met de cursus kun je je tijdens een vakantie of werkbezoek goed verstaanbaar maken, TV-programma's volgen en ben je in staat om eenvoudige teksten te lezen en schrijven. De cursus begint met het aanleren van het alfabet van het Standaard-Arabisch en een basiswoordenschat. Het accent ligt echter op de spreek- en luisteroefeningen van het Marokkaans-Arabisch.Je zult merken dat het best een uitdaging is om de taal goed uit te spreken. Vandaar dat je veelvuldig zult oefenen met luisteren naar en het naspreken van Marokkaans zinnen en woorden. Deze zijn ingesproken door 'native speakers', zo ben je verzekerd van de juiste uitspraak.
Ook wordt ruimschoots aandacht besteed aan lees- en schrijfvaardigheid.Het lesmateriaal is opgebouwd uit hoofdstukken die telkens andere onderwerpen uit het dagelijks leven behandelen. Op deze manier leer je van alles over het land, de mensen en hun cultuur.

Relevantie

Deze cursus Marokkaans is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Arabisch (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 270,-
  Thuisstudie
Arabisch (Thuisstudie) LOI 270,-
  Thuisstudie
Levend Marokkaans NHA Thuisstudies 197,-
 
Marokkaans voor beginners Edumatch Courses 383,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)