Sloveens

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Sloveens

Sloveens

Sloveens is de taal van SloveniŽ. Het is een Slavische taal die ongeveer 2.2 miljoen mensen spreken. De sprekers komen niet alleen van origine uit SloveniŽ, in andere regioís in landen zoals Oostenrijk en Hongarije wordt in sommige delen ook Sloveens gesproken.
Sloveens
Sloveense vlag

Inhoud

Tijdens de cursus leer je niet alleen de geschiedenis van de taal en wat belangrijke punten hiervan zijn. Je leert o.a. hoe goed geschreven wordt en hoe de taal klinkt. Spreek- en leesvaardigheid is belangrijk tijdens de cursus. Daarnaast leer je verschillende zinnen die je in het beginsel in het dagelijkse leven goed verder kunnen helpen.

Relevantie

De cursus is interessant voor iedereen die een nieuwe taal wil leren, zoals Sloveens. Daarnaast komt de cursus van pas wanneer je een trip of vakantie plant naar SloveniŽ of een andere regio waar de taal gesproken wordt.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Sloveens NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.